Aanvraag omgevingsvergunning

Bij het bouwen van een woning moet altijd een vergunning worden ingediend. Bij het verbouwen van een woning kan het zijn dat de aanpassingen vergunningsvrije zijn, of dat er tijdens het uitwerken van de droom wensen toch een omgevingsvergunning dient te worden aangevraagd.

Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, een extra brede dakkapel, het uitbreiden van de woning door een op- en/of aanbouw, of andere vergunning plichtige aanpassingen aan een woning dit gehele traject kunnen wij voor u organiseren.

We starten ten alle tijde met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de wensen van u als klant, en bespreken we de mogelijkheden.  Aan de hand daarvan wordt er een offerte opgesteld. Indien de wensen binnen de mogelijkheden van het vergunningsvrij bouwen kunnen worden gerealiseerd zullen we dit natuurlijk aangeven, mocht dit niet lukken kunnen wij de gehele procedure voor de aanvraag omgevingsvergunning voor u verzorgen. Ook voor de vergunningsvrije bouwwerken kunnen wij het tekenwerk incl. de toetsing aan de landelijke regelgeving verzorgen. Dit alles zodat u met een aannemer kunt gaan praten over de uitvoering van uw wensen.

Bij bedrijfspanden is het zelfs zo dat bij nieuwbouw maar ook bij verbouw altijd een vergunning moet worden ingediend. Ook voor deze categorie kunt u bij ons terecht.

Ook hierbij starten wij altijd met een vrijblijvend gesprek om de wensen te inventariseren en onze aanpak te verduidelijken zodat we altijd het maximale eruit kunnen halen om uw wensen te kunnen realiseren.  Hierbij kunnen we de gehele procedure voor u begeleiden en dankzij ons breed netwerk van bouwprofessionals ( bijv. tbv brandpreventie, geluidsadvisering of  Aerius berekeningen) kunnen wij iedere discipline voor u inschakelen.